Share processes and data securely on a need to know basis without the need for reconciliation it combines a permissione.

pricing image
CPU
RAM
Disk storage
Port / bandwidth
Quick Provisioning
100% NVMe SSD
Hyper-Threading (SMT)
Nested Virtualization
Reboot and OS Reinstall
Additional IPs
Free Control Panels
Unlimited Traffic
Multiple Linux Distributions
DDoS Protection
Dedicated Bandwidth
VNC
DNS Management
Domains
Dedicated Physical Cores
Additional SSD Storage
Windows
Monitoring
1 IP Address
Reverse DNS
SSL Certificate
RAM Optimized 1:8 Core To RAM Ratio
One-click Backup
Self-Upgrade
/64 IPv6 Network
Root Access
Plesk & cPanel

Thjeshtë, shpejtë dhe besueshëm.

hostinza hosting image

Server modern dhe të sigurt

Ne ofrojmë serverë të sigurt dhe infrastrukturën më të mirë të rrjetit.

hostinza hosting image

Traffik pa limit

Ne ofrojmë trafik të mjaftueshëm dhe ju kurrë nuk do të shqetësohemi për përdorim të tepërt të tij.

hostinza hosting image

Ndihmë & Përkrahje 24/7

Na kontaktoni në çdo kohë në +39 329 03 145 88 ose +383 45 233 581