Ne ju ofrojmë regjistrim dhe aktivizim të shpejtë, thjesht kërkoni më poshtë për të filluar. Paneli ynë i kontrollit ju lejon menaxhim të plotë të domenit.

DOMAIN ÇMIMET

Name Regjistrimi Rinovimi Transferi
.com €11.72 €11.72 €11.72
.net €13.72 €13.72 €13.72
.org €12.72 €12.72 €12.72
.info €15.72 €15.72 €15.72
.al €15.99 €15.99 €15.99
.eu €14.25 €14.25 €14.25
.biz €15.95 €15.95 €15.95
.club €14.15 €14.15 €14.15
.life €6.35 €6.35 €6.35
.top €8.05 €8.05 €8.05
.store €10.11 €10.11 €10.11
me €10.75 €18.75 €18.75
.mk €18.00 FREE €15.00
.de €10.94 €10.94 €10.94

Veçori Standarde

Të përfshira në çdo domen

included feature icon

Transfer Lock

Me Transfer Lock ju mbroni domenin tuaj nga çdo transferim i paautorizuar, ose "hijack".

included feature icon

Menaxhim i DNS Zone

Kontroll i plotë mbi regjistrimet DNS (A, MX, CNAME, SRV, TXT). Domain forwarding përfshirë wildcard forwarding falas.

included feature icon

Privatësi WHOIS

Privatësi për të gjithë domenët tuaj, që do të mund ta aktivizoni për secilin emër domeni.

included feature icon

24/7/365 Përkrahje

Ne ju ndihmojmë të shtoni rekorde DNS, modifikimin e nameserver-ve tuaj dhe përcjelljen (forwarding) e URL.