All VPS solutions from Pexhost come with high speed SSD drives, guaranteed resources, and full root access. Superior performance, greater privacy, and full control.

pricing image
CPU
RAM
Disk storage
Port / bandwidth
Operating system
Root access
Reboot web interface
OS reinstall console
VNC access
IP addresses
IPv6 addresses
DNS management
Reverse DNS
Admin panels
Domains
Snapshots
RAID
Backup space
Monitoring
Location
DDoS protection
Upstream

Thjeshtë, shpejtë dhe besueshëm.

hostinza hosting image

Server modern dhe të sigurt

Ne ofrojmë serverë të sigurt dhe infrastrukturën më të mirë të rrjetit.

hostinza hosting image

Traffik pa limit

Ne ofrojmë trafik të mjaftueshëm dhe ju kurrë nuk do të shqetësohemi për përdorim të tepërt të tij.

hostinza hosting image

Ndihmë & Përkrahje 24/7

Na kontaktoni në çdo kohë në +39 329 03 145 88 ose +383 45 233 581