Bëni projektin tuaj të ri online sot në një nga platformat më të shpejta, më të besueshme dhe më të sigurta web hosting. Pexhost është shtëpia e përsosur e uebfaqes suaj.

Shared Hosting

Planet & Çmimet

hostinza pricing image

Package STARTER

20 GB SSD Disk Space

1 Domain

200 GB Bandwidth

5 Subdomains

Unlimited Email Accounts

30 MySQL Databases

cPanel (Control Panel)

Monthly Backup

Web File Manager

Spam Protection

€3.91/mu

€2,91/vit€3,91/mu
hostinza pricing image

Package BUSINESS

60 GB SSD Disk Space

3 Domain

600 GB Bandwidth

50 Subdomains

Unlimited Email Accounts

60 MySQL Databases

cPanel (Control Panel)

Monthly Backup

Web File Manager

Spam Protection

€5.91/mu

€4,91/vit€5,91/mu
hostinza pricing image

Package PREMIUM

Unlimited SSD Disk Space

10 Domain

Unlimited GB Bandwidth

Unlimited Subdomains

Unlimited Email Accounts

Unlimited MySQL Databases

cPanel (Control Panel)

Monthly Backup

Web File Manager

Spam Protection

€6.91/mu

€5,91/vit€6,91/mu
hostinza pricing image

Package STARTER

20 GB SSD Disk Space

1 Domain

200 GB Bandwidth

5 Subdomains

Unlimited Email Accounts

30 MySQL Databases

cPanel (Control Panel)

Monthly Backup

Web File Manager

Spam Protection

€34.92/vit

€2,91/mu€3,91/mu
hostinza pricing image

Package BUSINESS

60 GB SSD Disk Space

3 Domain

600 GB Bandwidth

50 Subdomains

Unlimited Email Accounts

60 MySQL Databases

cPanel (Control Panel)

Monthly Backup

Web File Manager

Spam Protection

€58.92/vit

€4,91 /mu€5,91 /mu
hostinza pricing image

Package PREMIUM

Unlimited SSD Disk Space

10 Domain

Unlimited GB Bandwidth

Unlimited Subdomains

Unlimited Email Accounts

Unlimited MySQL Databases

cPanel (Control Panel)

Monthly Backup

Web File Manager

Spam Protection

€70.92/vit

€5,91 /mu€6,91 /mu
Ose kontrolloni planet tona WordPress Hosting
  • 99.9% Uptime
  • SSD Disk Drives
  • Përkrahje 24/7/365

Të gjitha planet Shared Hosting përfshijnë:

included feature icon

Backup mujor

Të gjitha planet shared hosting azhurnohen çdo muaj që të mund të riktheni backup lehtësisht brenda Panelit tuaj të Kontrollit.

included feature icon

99.9% Uptime Guarantee

Faqja juaj është e garantuar të jetë 99.9% të kohës 'uptime', përndryshe ne do t'ju rimburësojmë.

included feature icon

cPanel Control Panel

cPanel ju mundëson të monitoroni trafikun dhe hapësirën e përdorur të diskut dhe krijoni adresat e postës elektronike, subdomenët etj.included feature icon

PHP Selektor

PHP Selector ju lejon të zgjidhni versionin specifik të PHP që ju nevojitet duke ofruar të gjitha versionet e njohura të PHP.

included feature icon

Përkrahje 24/7/365

Ne ofrojmë përkrahje teknike 24/7 përmes live chat, telefonit dhe postës elektronike. Na kontaktoni sa herë që keni nevojë për ndihmë.

included feature icon

Migrim falas i uebfaqes

Ne do të migrojmë uebfaqen tuaj dhe email adresat me blerjen e shared hosting, wordpress hosting, reseller hosting, VPS, VDS ose hosting të dedikuar.