Mbani faqen tuaj të internetit të sigurt

SSL Certificatë

Planet & Çmimet

hostinza pricing image

PositiveSSL

1 domain

Domain Validation

Basic HTTPS

Comodo SSL

Low assurance

€15.0/vit

hostinza pricing image

Positive SSL Wildcard

Unlimited subdomains

Domain Validation

Basic HTTPS

Comodo SSL

Low assurance

€61.0/vit

hostinza pricing image

EV SSL

Unlimited subdomains

Extended Validation

Company name in browser

Comodo SSL

Very high assurance

€115.0/vit

Uebfaqet dhe klientët tuaj do të jenë të mbrojtur me SSL duke siguruar që faqet tuaja loadohen mbi HTTPS.
  • Instalimi falas