Hostoni klientët tuaj në serverët më të shpejtë, 100% white-labeled, WHM / cPanel dhe me disqe të shpejta SSD. Klientët tuaj do ta vlerësojnë performancën.

Reseller Hosting

Planet & Çmimet

hostinza pricing image

RH-25

60 GB SSD Disk Space

600 GB Transfer

25 cPanel Accounts

Free SSL Certificate

Free cPanel Migrations*

PexHost Managed Support

30-day Money Back Guarantee

300% PexHost

€20.00/mu

hostinza pricing image

RH-50

80 GB SSD Disk Space

800 GB Transfer

50 cPanel Accounts

Free SSL Certificate

Free cPanel Migrations*

PexHost Managed Support

30-day Money Back Guarantee

300% PexHost

€32.00/mu

hostinza pricing image

RH-80

160 GB SSD Disk Space

1600 GB Transfer

80 cPanel Accounts

Free SSL Certificate

Free cPanel Migrations*

PexHost Managed Support

30-day Money Back Guarantee

300% PexHost

€45.00/mu

hostinza pricing image

RH-25

60 GB SSD Disk Space

600 GB Transfer

25 cPanel Accounts

Free SSL Certificate

Free cPanel Migrations*

PexHost Managed Support

30-day Money Back Guarantee

300% PexHost

€240/vit

hostinza pricing image

RH-50

80 GB SSD Disk Space

800 GB Transfer

50 cPanel Accounts

Free SSL Certificate

Free cPanel Migrations*

PexHost Managed Support

30-day Money Back Guarantee

300% PexHost

€384/vit

hostinza pricing image

RH-80

160 GB SSD Disk Space

1600 GB Transfer

80 cPanel Accounts

Free SSL Certificate

Free cPanel Migrations*

PexHost Managed Support

30-day Money Back Guarantee

300% PexHost

€540/vit

Ose shikoni planet tona VPS Server dhe VDS Server.
  • 99.9% Uptime
  • Migrim Falas
  • Përkrahje 24/7/365

Të gjitha planet tona Reseller Hosting përfshijnë:

included feature icon

Backup mujor

Të gjitha planet tona reseller hosting azhurnohen çdo muaj që ju të mund ta riktheni lehtësisht backup brenda Panelit të Kontrollit.

included feature icon

99.9% Uptime

Faqja juaj është e garantuar të jetë 99.9% të kohës 'uptime', përndryshe ne do t'ju rimburësojmë.

included feature icon

cPanel Control Panel

cPanel ju mundëson të monitoroni trafikun dhe hapësirën e përdorur të diskut dhe krijoni adresat e postës elektronike, subdomenët etj.included feature icon

PHP Selektor

PHP Selector ju lejon të zgjidhni versionin specifik të PHP që ju nevojitet duke ju ofruar të gjitha versionet e njohura të PHP.

included feature icon

Përkrahje 24/7/365

Ne ofrojmë përkrahje teknike 24/7 përmes live chat, telefonit dhe postës elektronike. Na kontaktoni sa herë që keni nevojë për ndihmë.

included feature icon

Migrim falas i uebfaqes

Ne do të migrojmë uebfaqen tuaj dhe email adresat me blerjen e shared hosting, wordpress hosting, reseller hosting, VPS, VDS ose hosting të dedikuar.