Gjithçka që ju nevojitet për t'i bërë të shpejta faqet tuaja në WordPress, të sigurta dhe të suksesshme. WordPress është platforma më e popullarizuar e publikimit online.

Çmimet e Planeve

hostinza pricing image

EasyWP STARTER

10 GB SSD disk space

50k visitors/month

€7.20/mu

hostinza pricing image

EasyWP BUSINESS

50 GB SSD disk space

200k visitors/month

1.5x more CPU

1.5x more RAM

Free CDN (SOON)

Free SSL (NEW)

€10.50/mu

hostinza pricing image

EasyWP PREMIUM

100 GB SSD disk space

500k visitors/month

2x more CPU

2x more RAM

Free CDN (SOON)

Free SSL (NEW)

99.99% uptime guarantee

€13.80/mu

hostinza pricing image

EasyWP STARTER

10 GB SSD disk space

50k visitors/month

€86.4/vit

hostinza pricing image

EasyWP BUSINESS

50 GB SSD disk space

200k visitors/month

1.5x more CPU

1.5x more RAM

Free CDN (SOON)

Free SSL (NEW)

€126.0/vit

hostinza pricing image

EasyWP PREMIUM

100 GB SSD disk space

500k visitors/month

2x more CPU

2x more RAM

Free CDN (SOON)

Free SSL (NEW)

99.99% uptime guarantee

€165.6/vit

Ose kontrolloni planet tona Shared Hosting
  • 99.9% Uptime
  • Migrim falas
  • Support 24/7/365

Të gjitha planet përfshijnë:

included feature icon

Backup mujor

Të gjitha planet wordpress hosting azhurnohen çdo muaj që të riktheni lehtësisht backup brenda Panelit tuaj të Kontrollit.

included feature icon

99.9% Uptime Guarantee

Faqja juaj është e garantuar të jetë 99.9% të kohës 'uptime', përndryshe ne do t'ju rimburësojmë.

included feature icon

cPanel Control Panel

cPanel ju mundëson të monitoroni trafikun dhe hapësirën e përdorur të diskut dhe krijoni adresat e postës elektronike, subdomenët etj.included feature icon

PHP Selektor

PHP Selector ju lejon të zgjidhni versionin specifik të PHP që ju nevojitet duke ofruar të gjitha versionet e njohura të PHP.

included feature icon

Përkrahje 24/7/365

Ne ofrojmë përkrahje teknike 24/7 përmes live chat, telefonit dhe postës elektronike. Na kontaktoni sa herë që keni nevojë për ndihmë.

included feature icon

Migrim falas i uebfaqes

Ne do të migrojmë uebfaqen tuaj dhe email adresat me blerjen e shared hosting, wordpress hosting, reseller hosting, VPS, VDS ose hosting të dedikuar.