Mënyra më e lehtë dhe e shpejtë për të filluar radio stacionin tuaj në internet. Ne ju sjellim radio streaming të besueshëm dhe me kosto efektive.

Radio Streaming

Planet & Çmimet

hostinza pricing image

AutoDJ Plus

Up to 96 kbps audio quality

5 GB Auto DJ Storage Space

Unlimited Listeners

Anti-DDoS Protection

Unmetered Bandwidth

Fully Managed Service

€15.50/mu

€13.50/vit€15.50/mu
hostinza pricing image

AutoDJ Premium

Up to 128 kbps audio quality

10 GB Auto DJ Storage Space

Unlimited Listeners

Anti-DDoS Protection

Unmetered Bandwidth

Fully Managed Service

€20.50/mu

€18.50/vit€20.50/mu
hostinza pricing image

AutoDJ Ultimate

Up to 320 kbps audio quality

15 GB Auto DJ Storage Space

Unlimited Listeners

Anti-DDoS Protection

Unmetered Bandwidth

Fully Managed Service

€25.50/mu

€23.50/vit€25.50/mu
hostinza pricing image

AutoDJ Plus

Up to 96 kbps audio quality

5 GB Auto DJ Storage Space

Unlimited Listeners

Anti-DDoS Protection

Unmetered Bandwidth

Fully Managed Service

€186.0/vit

hostinza pricing image

AutoDJ Premium

Up to 128 kbps audio quality

10 GB Auto DJ Storage Space

Unlimited Listeners

Anti-DDoS Protection

Unmetered Bandwidth

Fully Managed Service

€246.0/vit

hostinza pricing image

AutoDJ Ultimate

Up to 320 kbps audio quality

15 GB Auto DJ Storage Space

Unlimited Listeners

Anti-DDoS Protection

Unmetered Bandwidth

Fully Managed Service

€306.0/vit

FLASH & HTML5 Player
  • Embedding në çdo uebfaqe
  • Facebook page stream Player

VEÇORI TJERA STREAMING

hostinza hosting image

24x7 Ndihmë & Përkrahje

hostinza hosting image

Centova v3 Control Panel Software

hostinza hosting image

Station analytics +Royalty Reports