Niveli absolut më i lartë i performancës së hostimit të dedikuar, privatësisë së serverit dhe kontrollit të plotë. Rritni biznesin tuaj me pajisje të dedikuara!

VEÇORITË PËR ÇDO SERVER:

Thjeshtë, shpejtë dhe besueshëm.

hostinza hosting image

Server modern dhe të sigurt

Ne ofrojmë serverë të sigurt dhe infrastrukturën më të mirë të rrjetit.

hostinza hosting image

Traffik pa limit

Ne ofrojmë trafik të mjaftueshëm dhe ju kurrë nuk do të shqetësohemi për përdorim të tepërt të tij.

hostinza hosting image

Ndihmë & Përkrahje 24/7

Na kontaktoni në çdo kohë në +39 329 03 145 88 ose +383 45 233 581